Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Στις 11 Απριλίου 2014 το Δ.Σ. μοίρασε άνθη στους μαθητές και δασκάλους του σχολείου με τις θερμές ευχές για Καλό Πάσχα!

ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΑΧΕΙΟΓΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ

Το Δ.Σ. προέβη στη κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς στις 10 Απριλίου 2014 όπου δόθηκαν τα δώρα που είχαν συγκεντρωθεί από τα μέλη του Δ.Σ. Τα ονόματα των τυχερών αναρτήθηκαν στο χώρο του σχολείου.


Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Βράβευση του γυμναστή Χατζημπάρμπα Γεδεών

  Στις 7 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό θέατρο Συκεών η εκδήλωση "Με τη δύναμη της ψυχής μου" . Μεταξύ των άλλων, βραβεύτηκε για πράξη εξαιρετικής κοινωνικής  προσφοράς και εθελοντισμού, ο γυμναστής του σχολείου μας κ. Χατζημπάρμπας Γεδεών.

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Α' ΚΑΙ Β' ΤΑΞΕΩΝ

   Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:30 μ.μ. οι τάξεις Α' και Β' του σχολείου μας παρουσίασαν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Η Α' τάξη παρουσίασε την Ανάσταση της Θείας Γέννησης ενώ η Β' τάξη παρουσίασε το θεατρικό "Ο Χιονάνθρωπος που ήθελε να γίνει Άγιος Βασίλης".
   Επίσης στη γιορτή παρουσιάστηκε Power Point με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από το δάσκαλο της ΣΤ' τάξης Μπαζάκο Αθανάσιο.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

8ο Δημοτικό Σχολείο Συκεών

  Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα εκδηλώσεων Ιωάννης Δαλάτσης, "Με τη δύναμη της ψυχής μου" 
 στην οποία θα βραβευθούν δημότες για πράξεις εξαιρετικής κοινωνικής προσφοράς και εθελοντισμού, τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014, στις 7 μ.μ., στο Κλειστό Θέατρο Συκεών (Κομνηνών και Μεγάρων).
   Μεταξύ των άλλων, θα βραβευτεί για πράξη εξαιρετικής κοινωνικής  προσφοράς και εθελοντισμού, ο γυμναστής του σχολείου μας κ. Χατζημπάρμπας Γεδεών.