Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 το πρωί, τα αγόρια και τα κορίτσια της Ε' τάξης του Σχολείου μας μάς παρουσίασαν μια πάρα πολύ όμορφη γιορτή για την Επέτειο Εορτασμού της μεγάλης Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821!!! Φορώντας όλοι ασπρογάλανα ρούχα μας είπαν ιστορικά ποιήματα για την εποχή εκείνη, μας εξιστόρησαν τα γεγονότα και χόρεψαν και τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια!!!













Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια αυτή καθώς και στο δάσκαλό τους κο Μπαζάκο Αθανάσιο! 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!!
 

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΣΧΟΛΕΙΟ-ΟΙΚΙΓΕΝΕΙΑ-ΠΑΙΔΙ"

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 στο σχολείο μας θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα με θέμα:"Σχολείο- Οικογένεια- Παιδί". Θα ήταν τιμή μας να έρθετε και να συμμετέχετε ενεργά στη συζήτηση που θα ακολουθήσει και με τον τρόπο αυτό να βοηθήσετε στην ομαλή λειτουργία του Σχολείου μας!

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΠΑΡΚΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ-NOUVELLE-ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ

Την Παρασκευή 17 μαρτίου 2017 οι μαθητές των τάξεων Α' και Β' είχαν τη χαρά να επισκεφθούν το Πάρκο Δεινοσαύρων που βρίσκεται στο ξενοδοχείο NOUVELLE  στο Ωραιόκαστρο! Εκεί με τη βοήθεια μιας Παλαιοντολόγου τα παιδιά γνώρισαν τη ζωή των πρωτόγονων ανθρώπων στις Σπηλιές. Είδαν σταλαγμίτες και σταλαχτίτες, οστά και εργαλεία της εποχής εκείνης. Στη συνέχεια, σε εξωτερικό χώρο είδαν από κοντά όλα τα είδη των δεινοσαύρων που υπήρχαν στη γη μας! Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με όσα είδαν αλλά περισσότερο χάρηκαν με το ελεύθερο παιχνίδι στον παιδότοπο του ξενοδοχείου!!!











ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ-ΚΟΜΙΚΣ ΑΠΟ Ε' ΤΑΞΗ

Μια από τις δράσεις του σχολείου μας για την Παγκόσμια Ημέρα Σχολικού Εκφοβισμού ήταν και η δημιουργία κόμικς με σχετικό θέμα από τα παιδιά της Ε' τάξης!!! Δείτε το:
 

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΘΗΝΑΣ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΣΤ'

Στις 10,11 και 12 Φεβρουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η τρήμερη εκδρομή των παιδιών της Στ' τάξης του Σχολείου μας στην ΑΘΗΝΑ!!! Ήταν μια μοναδική εκδρομή με πολλές επισκέψεις σε Μουσεία και Μνημεία της Αθήνας, στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, καθώς και στο Αττικό ζωολογικό Πάρκο. Τα παιδιά ήταν καταπληκτικά στη συμπεριφορά τους και αισθανόμαστε περήφανοι που όπου κι αν πήγαμε πήραμε συγχαρητήρια τόσο για τις γνώσεις τους όσο και για τη συμπεριφορά τους! Και οι συνοδοί-γονείς ήταν εξαιρετικοί, φιλικοί και πολύ συνεργάσιμοι!!!



Απολαύστε και μερικές ακόμη φωτογραφίες της εκδρομής: