Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-17

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, στις 6.00' το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η γιορτή αποφοίτησης των παιδιών μας της Στ' τάξης στο αμφιθέατρο του σχολείου μας!!! Τη γιορτή ετοίμασαν μόνα τους τα παιδιά, με τη βοήθεια της δασκάλας Ειδικής Αγωγής του σχολείου μας, κα Κωστούλα Στύπα.
Τα παιδιά δημιούργησαν και δραματοποίησαν σκετσάκια για τους δασκάλους τους οποίους είχαν κατά τη διάρκεια του σχολικού  έτους!!!
Την κυρία τους, κα Σταυγιαννουδάκη Σπυριδούλα!

Την miss Τασούλα ( Βαγγούση Αναστασία) , δασκάλα τους στα Αγγλικά!
Και φυσικά τον γυμναστή τους, κο Χατζημπάρμπα Γεδεών!
Τίμησαν με όμορφους στίχους-λόγους τους παλιότερους εκπαιδευτικούς που είχαν: την κα Καρακούτα Ευαγγελία στις τάξεις Α' και Β' και την κα Γούναρη Μαριέλπη στις τάξεις Γ' και Δ'.
Ευχαρίστησαν τον δάσκαλο των Εικαστικών κο Σιμόπουλο Μάριο για όσα τους δίδαξε και για τη δημιουργία, από τα ίδια τα παιδιά, ενός εκπληκτικού πίνακα του Ισπανού ζωγράφου Jοan Miro, τον οποίο πίνακα δώρισαν στη διευθύντρια του Σχολείου μας κα Αναστασιάδου Ελένη για να στολίζει από εδώ και πέρα κάποιον τοίχο του κτιρίου μας!!!


Προβλήθηκαν πολλές φωτογραφίες των παιδιών από όλη τη σχολική τους ζωή, από τις επισκέψεις τους, από τις εκδρομές τους γεμίζοντας οι καρδιές όλων ευχάριστες αναμνήσεις!!!
Τέλος, τα παιδιά έπαιξαν με τα όργανά τους όμορφα τραγούδια, με τη βοήθεια της δασκάλας της Μουσικής κα Κόνιαρη Δήμητρας, τραγούδησαν και χόρεψαν αναδεικνύοντας τα πολύπλευρα ταλέντα τους!!! 





Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν δυναμικά στο Γυμνάσιο, να είναι πάντα γερά, να παραμείνουν πολύ καλά παιδιά και να μην σταματήσουν να αγωνίζονται για την πραγματοποίηση των ονείρων τους!!!





ΕΚΘΕΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ Ε' ΤΑΞΗ

Τα παιδιά της Ε' τάξης του σχολείου μας για το τέλος της σχολικής χρονιάς μέσα ατα πλαίσια του μαθήματος της Γλώσσας τους, δημιουργήσανε πανέμορφες κατασκευές!!! Τις εκθέσανε στο εσωτερικό του σχολείου και ως υπεύθυνοι της έκθεσης εξηγούσανε στους υπόλοιπους μαθητές τι απεικόνιζε κάθε κατασκευή!!! Πολλά συγχαρητήρια για τις δημιουργίες τους!!!





Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ Γ' ΚΑΙ Δ' ΤΑΞΕΩΝ

Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017οι μαθητές και οι μαθήτριες των Γ' και Δ' τάξεων επισκέφθηκαν το Σπήλαιο των Πετραλώνων!!! Ήταν μια ευχάριστη και εκπαιδευτική εκδρομή που τη χάρηκαν όλοι!!!





Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2016-2017

Και φέτος θα χαρούμε να αποχαιρετήσουμε τα παιδιά της Στ' τάξης με χορούς, τραγούδια, δάκρυα... Σας περιμένουμε όλους!!!