Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

28 Σεπτεμβρίου 2018: Ημέρα Αθλητισμού

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 γιορτάστηκε και στο σχολείο μας η Ημέρα Αθλητισμού με σύνθημα: "ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ".  Η τάξη Α' ζωγράφισε κι έφτιαξε με πλαστελίνη γήπεδα όπου αθλούνται οι άνθρωποι!!!!!




 Οι τάξεις Β' και Γ' ζωγράφισαν διάφορες δραστηριότητες στις οποίες τα παιδιά πηγαίνουν και περνούν καλά. Άκουσαν και συζήτησαν με τους/τις εκπαιδευτικούς τους για τη μεγάλη σημασία της κίνησης/άθλησης  στη σωματική και ψυχική τους υγεία!!!

Στη συνέχεια όλα τα παιδιά του σχολείου παρακολούθησαν στην αυλή τον αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα σε ομάδες αγοριών από την Ε' και την Στ' τάξη. Ο αγώνας τερματίστηκε με σκορ 6-5 υπέρ της Στ ΄ταξης!!!


Τα παιδιά της Δ' τάξης πραγματοποίησαν αγώνα σκυταλοδρομίας με μπάλα και η πιο γρήγορη και συνεργατική ομάδα νίκησε φυσικά!!!


Τέλος, τα κορίτσια των τάξεων Ε' και Στ' αναμετρήθηκαν σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου που κατέληξε με σκορ 1-5 υπέρ της Στ' τάξης!!!

Η κίνηση είναι ένα κομμάτι από τη ζωή που δεν μπορεί να στερηθεί από κανένα παιδί! Ας δίνουμε λοιπόν ευκαιρίες, όσο το δυνατό πιο δημιουργικές, ώστε τα παιδιά μας να είναι πάντα δυνατά κι ευτυχισμένα!!!
Και του χρόνου...με κίνηση!!!!




Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!! ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 τελέσθηκε Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στην αυλή του σχολείου μας!!! Χαρούμενα παιδικά πρόσωπα, χαρούμενοι γονείς και ακόμη πιο χαρούμενοι οι εκπαιδευτικοί που συναντούσαν τους μαθητές τους και πάλι!
'Ολοι ευχηθήκαμε για μια ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! 


Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΓΙΑΣΜΟΣ- ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 θα γίνει ο Αγιασμός στο σχολείο μας στις 9.00 το πρωί!!! Τα παιδιά θα φέρουν και τις σχολικές τους σάκες ώστε να παραλάβουν τα βιβλία τους!!!
Τα παιδιά στις 10.00 θα αποχωρήσουν από το χώρο του σχολείου και οι γονείς των μικρότερων παιδιών θα τα παραλάβουν με ασφάλεια!

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ,
 ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ 8ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΥΚΕΩΝ