Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ΓΙΟΡΤΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019, στις 9.00' η ώρα το πρωί πραγματοποιήθηκε η γιορτή του σχολείου μας ώστε να τιμήσουμε τον ηρωικό πόλεμο του 1940.
Τη γιορτή ανέλαβε η Ε' τάξη η οποία μέσα από βίντεο, ποιήματα και τραγούδια μας εξιστόρησε τα ιστορικά εκείνα γεγονότα και μας έκανε να αισθανθούμε περήφανοι/ες ως Έλληνες/ίδες!!!
Αρχικά έγινε η τελετή ορισμού των σημαιοφόρων και των παραστατών για την 28η Οκτωβρίου και για την 25η Μαρτίου. Κατόπιν έγινε και η παράδοση της σημαίας στον σημαιοφόρο για την 28η Οκτωβρίου, μαθητή Καζήλα Κωνσταντίνο!





Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον δάσκαλό τους, κο Ιωαννίδη Παναγιώτη!!!
Και του χρόνου!! 

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΓΙΝΕ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ-ΡΑΦΑΗΛ

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες και παιδιά, σας ενημερώνουμε ότι και το σχολείο μας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων αποφάσισαν να βοηθήσουν τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ στον αγώνα του. Προσφέροντας έστω και 1 ευρώ από τις οικονομίες μας μπορούμε όλοι μαζί να γίνουμε οι σωτήρες του μικρού αυτού αγοριού!!!
Ο κουμπαράς μας θα βρίσκεται για την εβδομάδα 21- 25 Οκτωβρίου δίπλα στο κυλικείο για να συλλέξει την όποια βοήθειά σας!!!
Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας!!!

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 γιορτάστηκε σε όλα τα σχολεία της χώρας μας η Ημέρα Αθλητισμού με θέμα: "Ναι στην Άσκηση- Όχι στην έλλειψη γυμναστικής και την παιδική παχυσαρκία". Οι δάσκαλοι και οι δασκάλες των τάξεων ενημέρωσαν, συζήτησαν, πρόβαλαν σχετικά βίντεο και ζωγράφισαν με τα παιδιά για τη χρησιμότητα των αθλημάτων και γενικά της κίνησης στον οργανισμό!
Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 όμως οι μαθητές και οι μαθήτριές μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν έναν υπέροχο αθλητικό πολυχώρο, το Κτήμα Δημητριάδη, όπου έπαιξαν διάφορα αθλήματα, χάρηκαν την πράσινη φύση και πέρασαν ένα λατρεμένο πρωινό!!!
 Σκοποβολή....
 Γκολφ....
 Πιγκ-πογκ...
 Μπάσκετ...

 Κρίκετ....
 Ποδόσφαιρο....

 Τραμπολίνο...
 Μπάντμιγκτον....
 Ώρα για διάλειμμα!!!

Και φυσικά ...Λαβίρυνθος για ατελείωτο τρέξιμο και χαρά!!!
Ήταν μια πολύ όμορφη εκδρομή που μας χαροποίησε όλους, μικρούς και μεγάλους!!!