Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ Α΄ ΚΑΙ Β΄ ΤΑΞΕΩΝ

Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014, στις 6.00' η ώρα πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του σχολείου μας η χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών των Α΄και Β΄τάξεων: Η Α΄τάξη μας μετέφερε στη μαγική εκείνη βραδιά της Θείας Γέννησης γεμίζοντας την ψυχή μας με υπέροχα συναισθήματα!!! Μας τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ακολούθησε μια παρουσιάση από τον κύριο Αθανάσιο Μπαζάκο με χριστουγεννιάτικους ύμνους, παραδοσιακά κάλαντα και ορχηστρική μουσική συνοδευόμενη από καταπληκτικές χριστουγεννιάτικες εικόνες!
Ακολούθησε η Β΄τάξη η οποία μας παρουσίασε μια θεατρική διασκευή του λογοτεχνικού βιβλίου της Ελισάβετ Κουκουμάκα: "Ο Φώτης και ο Αϊ-Βασίλης των Φώτων" και μας δίδαξε πως τα πιο όμορφα δώρα που έχουμε να περιμένουμε από τον Αϊ-Βασίλη είναι: ΑΓΑΠΗ, ΕΙΡΗΝΗ, ΖΕΣΤΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΛΠΙΔΑ, ΠΙΣΤΗ. Κατόπιν τα παιδιά μας τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα και η γιορτή έκλεισε με ευχές για ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!
Ομολογουμένως, τα παιδιά ήταν φανταστικά και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε όλη τη διάρκεια της γιορτής. Συγχαρητήρια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου