Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

5-10-2015 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 γιορτάστηκε και από το σχολείο μας η Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού που φέτος ήταν αφιερωμένη στον θεματικό άξονα: "Σχολικός αθλητισμός-Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά Αθλήματα"
Όλοι οι εκπαιδευτικοί, κατά το πρώτο δίωρο, μίλησαν για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες μέσα στην τάξη τους και ασχολήθηκαν με καλλιτεχνικές δημιουργίες:
  • η Α΄τάξη
  •  η Β' ταξη
  • σε συνεργασία η Γ' και η Ε' τάξεις

Ο κος Γεδεών(γυμναστής) με την κα Τασούλα(Αγγλικών) είχαν φροντίσει να εκθέσουν όλο το υλικό από το περσινό project που εκπόνησαν με τα παιδιά της σημερινής Ε' πια τάξης και είχε το ίδιο ακριβώς θέμα! Έτσι οι υπόλοιποι μαθητές είχαν την τύχη να δουν τα εκθέματα και να γνωρίσουν πολλές λεπτομέρειες για σύγχρονα αλλά και αρχαία Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά Αθλήματα.



Κατόπιν, όλοι οι μαθητές συγκεντρώθηκαν στο αμφιθέατρο του σχολείου μας και παρακολούθησαν ντοκιμαντέρ με θέμα τα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά Αθλήματα.

Ακολούθως, όλοι οι μαθητές παρακολούθησαν από τις κερκίδες αγωνίσματα Παραολυμπιακών αγώνων από τους μαθητές της τωρινής E' τάξης
  • αγώνα τρεξίματος τυφλών με συνοδό

  • καλαθοσφαίριση (μπάσκετ) αθλητών με ακρωτηριασμένο άνω άκρο

Τέλος, τα παιδιά της ΣΤ' τάξης μας παρουσίασαν έναν εκπληκτικό αγώνα καλαθοσφαίρισης
Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές μας να επιδεικνύουν πάντα  δύναμη, θέληση και  ήθος για ό,τι αγωνίζονται στη ζωή τους!!!





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου