Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

"ΤΖΙΤΖΙΜΙΝΤΣΙΧΟΤΖΙΡΙΑ" ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ Ε' ΚΑΙ ΣΤ' ΤΑΞΕΩΝ

Την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 και ώρα 19.00' είχαμε την ευχαρίστηση να παρακολουθήσουμε μια μοναδική παράσταση στο κλειστό θέατρο του Δήμου μας! Τα παιδιά μας, και συγκεκριμένα οχτώ κορίτσια Ε' και Στ' τάξεων, με τη θεατρολόγο και εμψυχώτριά τους Αναστασία Γυλλού προετοίμασαν το θεατρικό έργο της Στέλλας Μιχαηλίδου: "Τζιτζιμιντζιχοτζιριά" και μας παρουσίασαν μια καταπληκτική δουλειά! Η παράσταση δημιουργήθηκε μέσα στα πλαίσια συμμετοχής του Σχολείου μας στη Γιορτή Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Νεάπολης /Συκεών και μας άρεσε πολύ!!!
 Το έργο αναφερόταν σε μια κοινωνία μυρμηγκιών όπου υπήρχαν πολλοί και διαφορετικοί χαρακτήρες. Ξαφνικά όμως ένα "διαφορετικό" μυρμήγκι τους αναστατώνει όλους, οι "δυνατοί" το κλείνουν στη φυλακή και μετά από μια τρομακτική κι επικίνδυνη καταιγίδα μας αποδεικνύουν ότι όλοι αυτοί οι χαρακτήρες ήταν απαραίτητοι για τη σωστή λειτουργία της κοινωνίας, ακόμη και του "διαφορετικού" παιδιού!!!

Τα κορίτσια που συμμετείχαν ήταν:
Σαμουρκασίδου Θεοδοσία  
Μασλαρινού Ευαγγελία
Μαβίδου Ευαγγελία  
Σερδένη Νικολέτα
Χρυσούλη Βασιλική   
Μαυροπούλου Ιωσηφίνα
Φρεγγίδου Ερασμία    
Καραματσούκη Νεφέλη

Το μήνυμα των κοριτσιών-ηθοποιών έιναι: ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!!! 
Πολλά και θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια αλλά και στους γονείς τους για την υποστήριξή τους! Συγχαρητήρια και στον Δήμο μας για τις δράσεις Πολιτισμού που διατηρεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου