Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΘΗΝΑ ΣΤ' ΤΑΞΗ 2020

Στις 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η τριήμερη εκπαιδευτική εκδρομή των παιδιών της Στ' τάξης στην Αθήνα. Ήταν μια υπέροχη εκδρομή γιατί τα παιδιά ήταν υποδειγματικά στη συμπεριφορά τους και οι συνοδοί, γονείς και εκπαιδευτικοί, δημιούργησαν μια όμορφη παρέα που έθεσαν ως πρωταρχικό καλό την ευχάριστη έκβαση της εκδρομής αυτής!!!
Αρχικά επισκεφτήκαμε το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και παρακολουθήσαμε το υπέροχο θέαμα των δελφινιών. Ακολούθησε περιήγηση στο πάρκο:















Την επόμενη μέρα επισκεφθήκαμε το Μουσείο της Ακρόπολης και ανεβήκαμε για να θαυμάσουμε τον Ιερό Βράχο και τον Παρθενώνα! Η υπέροχη ξεναγός μας ήταν πολύ επεξηγηματική τόσο για τους μεγάλους όσο και για τα παιδιά!











Δε μας έλειψε και η διασκέδαση αφού όλοι μας φάγαμε, χορέψαμε και τραγουδήσαμε σε ταβέρνα του Κέντρου της Αθήνας!


Την Κυριακή επισκεφθήκαμε τη Βουλή των Ελλήνων και παρακολουθήσαμε μια φαντασμαγορική αλλαγή Φρουράς στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη!





Η εκδρομή μας τελείωσε με την επίσκεψή μας στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος όπου μαγευτήκαμε από την υπέροχη βιβλιοθήκη πέντε ορόφων και το συντριβάνι που "χόρευε" με ρυθμούς τραγουδιών!!!

Εύχομαι κάθε χρόνο το σχολείο μας να έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί αυτήν την τόσο όμορφη, διδακτική αλλά και διασκεδαστική εκδρομή!!!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου