Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2019-2020

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκε στον χώρο του σχολείου μας η γιορτή Αποφοίτησης της Στ' τάξης του σχολείου μας! Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα των αποστάσεων που έπρεπε να τηρηθούν λόγω Covid-19, τοποθέτησαν καρέκλες σε όλη την αυλή. Προσήλθαν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης κι ένας γονέας από το κάθε παιδί. Ακούστηκαν λόγοι και αναμνήσεις, μίλησαν η εκπαιδευτικός της τάξης κα Ευσταθιάδου Άννα, η Διευθύντρια του σχολείου κα Αναστασιάδου Ελένη και άλλοι εκπαιδευτικοί που δίδαξαν στα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια τις γνώσεις τους.
Τέλος, δόθηκαν και τα αναμνηστικά δώρα σε κάθε παιδί από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων!!!


 Την επόμενη μέρα- το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020, κατόπιν πρωτοβουλίας του συνόλου των γονέων της Στ΄τάξης, πραγματοποιήθηκε και μια άλλη τελετή Αποφοίτησης, στον χώρο του ξενοδοχείου ¨Φιλίππειο¨Θεσσαλονίκης.
Εκεί τα παιδιά παρουσίασαν το Αλφάβητο όλων των σχολικών τους αναμνήσεων και τις αξίες που αποκόμισαν, μας έδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες, τραγούδησαν, έκαναν δώρα στους αγαπητούς τους δασκάλους και φυσικά μας έδειξαν το υπέροχο βίντεο που ετοίμασε η κα Άννα, η δασκάλα τους, με όλες τις όμορφες και γλυκιές σχολικές αναμνήσεις από τα έξι αυτά χρόνια στο Δημοτικό σχολείο!!!









Φυσικά, χόρεψαν γονείς και εκπαιδευτικοί, έκοψαν την τούρτα της Στ' τάξης και όλοι έδωσαν τις καλύτερες ευχές για το μέλλον αυτών των παιδιών:
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΥΧΕΡΑ
ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ Ο.ΤΙ ΠΟΘΗΣΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ
........και πολλές άλλες ευχές...
ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΑΣ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου