Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ



Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18.30’ πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας στο αμφιθέατρο του σχολείου. Θέμα συζήτησης ήταν οι καταστροφές που υπέστησαν οι Α΄, Β΄ και Γ΄τάξεις του σχολείου από τις τελευταίες βροχοπτώσεις και οι εργασίες που γίνονται για την αποκατάστασή τους.
Καλεσμένοι του Συλλόγου Γονέων ήταν ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείου, ο κος Στέλιος Γκατζές ως εκπρόσωπος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νεάπολης-Συκεών και ο κος Στέφανος Στεφανίδης, εργολάβος του Ο.Σ.Κ.(Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων) που έχει αναλάβει το έργο αποκατάστασης του σχολείου μας.
Η συζήτηση ξεκίνησε με τη Διευθύντρια του σχολείου κα Αναστασιάδου Ελένη, περιγράφοντας την κατάσταση με την οποία βρεθήκαμε αντιμέτωποι το πρωί της 18ης Ιανουαρίου και τις κινήσεις στις οποίες προέβη για την ασφάλεια των μαθητών και την εξασφάλιση της ομαλής συνέχισης της λειτουργίας του σχολείου.
Για το διοικητικό μέρος, ο κος Γκατζές μας ενημέρωσε για τις πιέσεις που άσκησε ο Δήμος στον ΟΣΚ ώστε να κηρυχθεί έκπτωτος ο προηγούμενος εργολάβος και να αντικατασταθεί άμεσα. Επίσης, υποσχέθηκε την αντικατάσταση της 4ωρης καθαρίστριας που έχει τώρα το σχολείο μας με μια καθαρίστρια 8ωρης απασχόλησης.
Για το τεχνικό μέρος, ο κος Στεφανίδης μας ενημέρωσε για τις εργασίες που έχουν ήδη γίνει:
·        Υπόστεγο και νέα ασφαλτόπανα (μόνωση) στα αίθρια
·        Αλλαγή της κλίσης στο αίθριο του 1ου  ορόφου ώστε να μην κατακρατούνται νερά.
·        Πρεσσάρισμα στο δίκτυο ΕΥΑΘ ώστε να βρεθεί η αιτία των διαρροών.

Αστάθμητοι παράγοντες όπως οι παγωνιές και οι εργασίες που δεν είχαν υπολογιστεί, όπως μια σπασμένη σωλήνα και ακάλυπτες κολώνες στο υπόστεγο της εισόδου, επιβράδυναν τις εργασίες αποκατάστασης. Κλείνοντας το λόγο του ο εργολάβος υποσχέθηκε ότι αν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες φτάνουν τους 7◦ C και άνω, θα γίνει η ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης και θα τοποθετηθεί ο νέος τάπητας.
Ευχαριστούμε όσους γονείς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και παρευρέθησαν στη συνέλευση.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 8ου Δ.Σχ. Συκεών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου