Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ Δ΄ΤΑΞΗ

Την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015, στις 9.00΄το πρωί, η Δ΄τάξη μας παρουσίασε μια πολύ όμορφη γιορτή για να τιμήσει όλους τους ήρωες του 1821. Η γιορτή έγινε στο αμφιθέατρο του σχολείου το οποίο, αφού στολίστηκε ανάλογα, πλημμύρισε από παιδιά με παραδοσιακές στολές που παρίσταναν τους τότε πρωταγωνιστές της Μεγάλης Επανάστασης του Γένους μας!!!
Αρχικά έγινε η παράδοση της σημαίας από τη διευθύντρια του σχολείου μας κα Αναστασιάδου Ελένη στη σημαιοφόρο Τσατσαρώνη Χαρά και παρουσιάστηκαν οι παραστάτες που θα πλαισίωναν τη σημαία για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Κατόπιν ακολούθησαν θεατρικά δρώμενα, ιστορικά τραγούδια, πολλά δημοτικά τραγούδια και ποιήματα που όλα μας εξιστόρησαν το χρονικό της Μεγάλης Επανάστασης! Πολλά συγχαρητήρια πρώτα στα παιδιά της Δ΄τάξης, που συνεργάστηκαν και κατάφεραν να αναπαραστήσουν τόσο πετυχημένα την ιστορική εκείνη εποχή, αλλά και στην εκπαιδευτικό Γούναρη Μαριέλπη για το συντονισμό της γιορτής! Επίσης, να ευχαριστήσουμε και τη νηπιαγωγό Φιλοκώστα Σόνια για την πολύτιμη βοήθειά της στη μουσική επένδυση της γιορτής παίζοντας με το ακορντεόν.


Χρόνια πολλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου